Trwa ładowanie...
d3agqn7

Kazimierz Wichniarz

Najnowsze informacje
4.1
(9 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Wraki (1956) (1956) (Feluś)

Ziemia obiecana (1974) (Zajączkowski)

Hubal (1973) (ksiądz Ptaszyński)

Godzina pąsowej róży (1963) (mecenas Kępski)

Potop Redivivus (2014) (Jan Onufry Zagłoba)

Uszczelka (1974) (Górski)

Gniewko, syn rybaka () (Stanisław)

Ziemia obiecana (serial) () (Zajączkowski)

Szatan z 7-ej klasy (1960) (Iwo Gąsowski)

Zielona miłość () (Jonasz Kopałko)

Opowieść Atlantycka (1954) (sierżant Legii Cudzoziemskiej; nie występuje w czołówce)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (Musioł, kierownik oddziału w hucie Bolesław)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (Rosjanin rozdający broń robotnikom)

Wielka, większa i największa (1963) (Samolot Jak)

Wolne miasto (1958) (Kunert, asystent naczelnika poczty)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (piekarz; nie występuje w czołówce)

Zaczarowane podwórko (1974) (Karol Stanisław Radziwiłł (zw. Panie Kochanku))

Złote Koło (1971) (Jan Butyrak)

Metodrama (1971) (Szef sportu automobilowego)

Potop (1974) (Onufry Zagłoba)

d3agqn7
d3agqn7
d3agqn7
d3agqn7
d3agqn7