ycipk-vnp2jz
ycipk-vnp2jz

Michael Gough - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Jeździec bez głowy (1999)

Dracula (1958) (1959) (Arthur Holmwood)

Batman Forever (1995) (Alfred Pennyworth)

Batman i Robin (1997)

Batman (1989) (Alfred Pennyworth)

Powrót Batmana (1992) (Alfred Pennyworth)

Zakochany kundel II: Przygody Chapsa (2001) (Joe)

Super Baloo () (Pułkownik Ivanod Spigod)

Batman: Rok Pierwszy (2011) (Kierowca)

Święty () (Colin Phillips)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010) (Ptak dodo)

Gnijąca panna młoda (2005) (Elder Gutknecht (głos w wersji oryg.))

Godzina świni (1993) (Sędzia Boniface)

Ściśle tajne! (1984)

Ryszard III (1955) (Dighton, 1-szy morderca)

Posłaniec (1970) (pan Maudsley)

Kubuś Puchatek: Puchatkowego Nowego Roku (2002) (Świstak (dubbing))

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-vnp2jz
ycipk-vnp2jz
ycipk-vnp2jz