WP
WP

Mieczysław Morański - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Asterix kontra Cezar (1999) (Asterix)

Ksieżniczka Łabędzi (1994) (Jean-Bob)

Gwiezdne wojny: Nowa nadzieja (1977) (Owen Lars)

Gwiezdne wojny: Powrót Jedi (1983)

Merida waleczna (2012) (Lord Dingwall)

Minionki rozrabiają (2013) (Floyd)

Jack pogromca olbrzymów (2012)

Gwiezdne wojny: Atak klonów 3D (2002) (Jar Jar Binks)

Asterix i Obelix - Misja Kleopatra (2002) (Asterix)

Turbo (2013) (Bobik)

Ekspres polarny (2004)

Łowcy skór (2003)

Ale cyrk 3D (2011) (Wielki Bardini)

Epoka lodowcowa (2002) (Oscar)

Żony ze Stepford (2004)

Przygody Gala Asteriksa (1967) (Handlarz)

Harry Potter i Czara Ognia (2005)

Rybki z ferajny (2004) (Sykes)

Gnomeo i Julia. Tajemnica zaginionych krasnali (2018) (Solniczka)

Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster () (Ivan)

Chip i Dale Brygada RR () (Pies Magdaw / Leit, kosmita zmieniających kształt / Niewolnicy Szczura Kapone)

Leci królik () (Pan Wigsley)

Baśnie i bajki polskie () (Szlachcic / Mędrzec)

Daleko od noszy 2 ()

Jetsonowie ()

Flintstonowie () (Barney Rubble)

Szczypta magii () (Krasnal Pełzacz)

12 prac Asterixa (1976) (Gajusz Popus)

Dziki () (Psychoanalityk)

Pierwszy milion (serial) () (Celnik niemiecki)

Tajemnica zielonego królestwa (2013)

Superświnka () (Król Theodorix)

Awatar: Legenda Aanga () (Iroh)

Pixie, Dixie i Pan Jinks () (Pixie)

Aparatka ()

Piłkarzyki rozrabiają (2013) (Armando)

Słoń Benjamin ()

Maska (serial) () (Urzędnik / Kablamis)

Timon i Pumba () (Ginder rozbitek / Wąż / Fred / Dorko)

Hrabia Kaczula () (Król / Reżyser / Mieskaniec z wioski)

Był sobie człowiek () (Savanarola / Lenin)

Super Baloo ()

Mrok () (Lump)

Listonosz Pat i wielki świat (2013) (Ceo)

Wielka bitwa Asteriksa (1989)

Asterix kontra Cezar (1985)

Tak miało być () (Czesio)

Rysiek Lwie Serce (2013)

Zostać miss 2 () (Strażnik Więzienny)

Księżniczka Łabędzi III: Skarb Czarnoksiężnika (1998) (Jean-Bob)

Oz: Wielki i Potężny (2013) (Dąsal)

Toy Story 3 (2010) (Cienki)

Smerfy () (Pracuś)

Tajemnica Rajskiego Wzgórza (2008) (Marmaduk)

Cziłała z Beverly Hills (2008) (Manuel)

Ojciec Mateusz () (Józef Zielonka)

Harry Potter i Książę Półkrwi (2008) (Filius Flitwick)

Władca Księgi (1994)

Góra Czarownic (2009)

Hotel Transylwania (2012) (Quasimodo)

Potwory kontra Obcy (2009) (Gallaksar)

Wyspa Dinozaura (2007) (Król Pomponiusz)

Asterix i Wikingowie (2006) (Asterix)

Dzień czwarty (1984) (Powstaniec)

WP
WP
WP