ycipk-39jnfz
ycipk-39jnfz

Mirosław Zbrojewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

25.02.1957

Miejsce urodzenia

Warszawa

Filmografia

Chłopaki nie płaczą (2000)

Jakub Kłamca (1999) (SSman)

To my (1999) (policjant)

Asterix kontra Cezar (1999) (Kajus Pięknu)

Warszawa (2003)

Pierścionek z orłem w koronie (1992)

Głos (1991)

Latający mnich i tajemnica Da Vinci (2008) (Taverner)

Percy Jackson: Morze potworów (2012) (Polifem)

Małżowina (1998) (Policjant)

ToTuToTam (2002)

Żywot człowieka rozbrojonego (1993)

W sypialni (2012) (Jacek)

Pierwszy milion (2000) (Morda)

Sztos 2 (2011) (Buźka)

Ostatnia misja (2000)

Kiler (1997)

Cynga (1991) (doktor)

Zmartwychwstanie (2011) (ojciec)

Wiedźmin (2001) (Sorel)

Requiem (2001)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013) (Homer)

Rób swoje, ryzyko jest twoje (2002)

E=mc2 (2002)

D.I.L. (2002)

Sfora - Bez litości (2002) (Walas)

Gdzie jest Nemo 3D (2003) (mała ryba z grubym głosem)

Cudzoziemiec (2003) (Scar Face)

Sprawa kobiet (1982) (Ochroniarz)

Shrek 2 (2004) (Wilk)

Tato (1995)

Gejsza (2016) (Igor)

Zakochany kundel II: Przygody Chapsa (2001) (Buster)

Komisarz Rex () (Wojciech Baran)

Gang Wiewióra (2014) (Trybsyn)

Powstanie Warszawskie (2013) (Obsada dubbingu)

Pan Peabody i Sherman (2014) (Ay)

Delgo (2008) (Marley)

Scooby-Doo ()

Rio 2 (2014) (Wielki Boss)

Szpital na perypetiach () (Gangster Lufa)

Pierwszy milion (serial) () (Morda)

Shrek ma wielkie oczy (2010) (Wilk)

Reguły gry ()

Komisarz Alex () (Szef antyterrorystów)

Awatar: Legenda Aanga () (Zhao)

Był sobie dzieciak (2013) (Uli, członek oddziału Dirlewangera)

Płynące wieżowce (2013) (Jacek)

Maska (serial) () (Obcy / Jet / Cyberglina / Loney)

Timon i Pumba () (Cheetato / Sędzia Nosorożec / Gruby Guziec / Kioskarz / Koń)

Thor ratuje przyjaciół (2011) (Odyn)

Szpiedzy w Warszawie () (Marek, kierowca Merciera)

Sfora (serial) () (Inspektor Walas)

Thor: Mroczny świat (2013) (Heimdall)

Zakochany wilczek 3D (2010) (Winston)

Zaplątani (2010) (Bracia Karczybykowie)

Fałszerze. Powrót Sfory () (inspektor Walas)

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian (2008) (Gromojar)

Krowy na wypasie (2006) (Ben)

Shrek Trzeci (2007) (Wilk)

Palimpsest (2005) (Bury)

Taniec śmierci. Sceny z Powstania Warszawskiego (2010) (Uli)

Tajemnica Westerplatte (2009) (chorąży Jan Gryczman)

Góra Czarownic (2009) (Carson)

Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości (2012) (Amerykański generał)

Wyprawa na Księżyc 3D (2008) (Yegor)

Horton słyszy Ktosia (2008) (Vlad)

Lekcje pana Kuki (2007) (Arnold)

Speed Racer (2008) (Racer X)

Hobbit: Niezwykła podróż (2012) (Troll Bert)

Ratatuj (2007)

I Ty możesz zostać bohaterem (2006) (Babe Ruth)

Asterix i Wikingowie (2006) (Sepleniący pirat)

Rozdroże Cafe (2005) (Gerard)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996) (Komandos)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Bolek, goryl Sawczuka)

Gwiezdne wojny: Zemsta Sithów 3D (2005) (Darth Vader / Saesee Tiin)

Rock Dog ()

1983 ()

Diablo. Wyścig o wszystko (2019) (Kontrahent)

ycipk-39jnfz
ycipk-39jnfz
ycipk-39jnfz