ycipk-vpbi6u
ycipk-vpbi6u

Mirosław Zbrojewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Chłopaki nie płaczą (2000)

Jakub Kłamca (1999) (SSman)

To my (1999) (policjant)

Asterix kontra Cezar (1999) (Kajus Pięknu)

Warszawa (2003)

Pierścionek z orłem w koronie (1992)

Głos (1991)

Latający mnich i tajemnica Da Vinci (2008) (Taverner)

Percy Jackson: Morze potworów (2012) (Polifem)

Małżowina (1998) (Policjant)

ToTuToTam (2002)

Żywot człowieka rozbrojonego (1993)

W sypialni (2012) (Jacek)

Pierwszy milion (2000) (Morda)

Sztos 2 (2011) (Buźka)

Ostatnia misja (2000)

Kiler (1997)

Cynga (1991) (doktor)

Zmartwychwstanie (2011) (ojciec)

Wiedźmin (2001) (Sorel)

Requiem (2001)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013) (Homer)

Rób swoje, ryzyko jest twoje (2002)

E=mc2 (2002)

D.I.L. (2002)

Sfora - Bez litości (2002) (Walas)

Gdzie jest Nemo 3D (2003) (mała ryba z grubym głosem)

Cudzoziemiec (2003) (Scar Face)

Sprawa kobiet (1982) (Ochroniarz)

Shrek 2 (2004) (Wilk)

Tato (1995)

Gejsza (2016) (Igor)

Zakochany kundel II: Przygody Chapsa (2001) (Buster)

Komisarz Rex () (Wojciech Baran)

Gang Wiewióra (2014) (Trybsyn)

Powstanie Warszawskie (2013) (Obsada dubbingu)

Pan Peabody i Sherman (2014) (Ay)

Delgo (2008) (Marley)

Scooby-Doo ()

Rio 2 (2014) (Wielki Boss)

Szpital na perypetiach () (Gangster Lufa)

Pierwszy milion (serial) () (Morda)

Shrek ma wielkie oczy (2010) (Wilk)

Reguły gry ()

Komisarz Alex () (Szef antyterrorystów)

Awatar: Legenda Aanga () (Zhao)

Był sobie dzieciak (2013) (Uli, członek oddziału Dirlewangera)

Płynące wieżowce (2013) (Jacek)

Maska (serial) () (Obcy / Jet / Cyberglina / Loney)

Timon i Pumba () (Cheetato / Sędzia Nosorożec / Gruby Guziec / Kioskarz / Koń)

Thor ratuje przyjaciół (2011) (Odyn)

Szpiedzy w Warszawie () (Marek, kierowca Merciera)

Sfora (serial) () (Inspektor Walas)

Thor: Mroczny świat (2013) (Heimdall)

Zakochany wilczek 3D (2010) (Winston)

Zaplątani (2010) (Bracia Karczybykowie)

Fałszerze. Powrót Sfory () (inspektor Walas)

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian (2008) (Gromojar)

Krowy na wypasie (2006) (Ben)

Shrek Trzeci (2007) (Wilk)

Palimpsest (2005) (Bury)

Taniec śmierci. Sceny z Powstania Warszawskiego (2010) (Uli)

Tajemnica Westerplatte (2009) (chorąży Jan Gryczman)

Góra Czarownic (2009) (Carson)

Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości (2012) (Amerykański generał)

Wyprawa na Księżyc 3D (2008) (Yegor)

Horton słyszy Ktosia (2008) (Vlad)

Lekcje pana Kuki (2007) (Arnold)

Speed Racer (2008) (Racer X)

Hobbit: Niezwykła podróż (2012) (Troll Bert)

Ratatuj (2007)

I Ty możesz zostać bohaterem (2006) (Babe Ruth)

Asterix i Wikingowie (2006) (Sepleniący pirat)

Rozdroże Cafe (2005) (Gerard)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996) (Komandos)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Bolek, goryl Sawczuka)

Gwiezdne wojny: Zemsta Sithów 3D (2005) (Darth Vader / Saesee Tiin)

Rock Dog ()

1983 ()

Diablo. Wyścig o wszystko (2019) (Kontrahent)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-vpbi6u
ycipk-vpbi6u
ycipk-vpbi6u