Trwa ładowanie...
d3r8iqr
d3r8iqr

Art Frankel

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork

Filmografia:

Magnolia (1999) (Stary farmaceuta)

Death Wish 4: The Crackdown (1987) (barman na przyjęciu przy basenie)

Weapons of Mass Distraction (1997) (Dr. Sugarman)

Running Mates (1992) (weteran)

The Ring (2002) (Cal)

Critters (1986) (Ed)

Dad (1989) (DMV Instructor)

Plan B (2010) (mężczyzna not)

Ocalić Grace () (Chet)

Na imię mi Earl () (staruszek)

Czarodziejki () (stary iluzjonista)

Sześć stóp pod ziemią () (Bereavement Group Leader)

Portret zabójcy () (Francesco Mannetti)

Orły z Bostonu () (Walter Schmidt)

Gotowe na wszystko () (Mr. Bederman)

Wrobiony w szmaragdy (1989) (Wolscott)

Defending Your Life (1991) (Arthur)

Like Father, Like Son (1987) (Pan Racine, pacjent z chorym sercem)

Zdjęcie
d3r8iqr
d3r8iqr
d3r8iqr
d3r8iqr