Trwa ładowanie...
d19pih5

Jan Suzin

Najnowsze informacje
4.0
(1 głos)
Oceń:
d19pih5
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

W klatce (1987) (we własnej osobie)

Nie lubię poniedziałku (1971) (we własnej osobie)

Hydrozagadka (1970) (Pracownik naukowy)

Brunet wieczorową porą (1976) (Spiker tv)

Eukaliptus (2001) (narrator)

Tulipan () (we własnej osobie)

Szczęściarz Antoni (1960) (Pan młody w USC)

Konsul (1989) (Spiker tv)

1409. Afera na zamku Bartenstein (2002) (narrator)

Wielka, większa i największa (1963) (Spiker tv)

Na białym szlaku (1962) (Lektor)

Kłopotliwy gość (1971) (Lektor czytający polskie dialogi w filmie oglądanym przez Piotrowskic)

d19pih5
d19pih5
d19pih5
d19pih5