Trwa ładowanie...
d9rfzhr

Jan Suzin

Najnowsze informacje
4.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

W klatce (1987) (we własnej osobie)

Nie lubię poniedziałku (1971) (we własnej osobie)

Hydrozagadka (1970) (Pracownik naukowy)

Brunet wieczorową porą (1976) (Spiker tv)

Eukaliptus (2001) (narrator)

Tulipan () (we własnej osobie)

Szczęściarz Antoni (1960) (Pan młody w USC)

Konsul (1989) (Spiker tv)

1409. Afera na zamku Bartenstein (2002) (narrator)

Wielka, większa i największa (1963) (Spiker tv)

Na białym szlaku (1962) (Lektor)

Kłopotliwy gość (1971) (Lektor czytający polskie dialogi w filmie oglądanym przez Piotrowskic)

d9rfzhr

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d9rfzhr
d9rfzhr
d9rfzhr