Trwa ładowanie...
dmrcs5w
dmrcs5w

Kazimierz Brusikiewicz

Najnowsze informacje
4.5
(2 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Wilno

Filmografia:

Ojciec Królowej (1979) (Koryciński)

Wielka majówka (1981) (urzędnik państwowy rozmawiający z Julkiem)

Skradziona kolekcja (1979) (inżynier Podzielak, brydżysta i filatelista)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Wczasowicz na campingu)

Flintstonowie () (Barney Rubble)

Piegowaty dzień (1962)

Skarb (1948) (pan młody)

Zakazane piosenki (1946) (żołnierz)

Filip z konopi (1981) (ankieter z administracji)

Irena do domu! (1955) (Miecio)

Sprawa do załatwienia (1953) (technik w telewizyjnym wozie transmisyjnym)

Piąta rano (1969) (listonosz Brański)

Zaczarowane podwórko (1974) (Malbrou)

Zdjęcie
dmrcs5w
dmrcs5w
dmrcs5w
dmrcs5w