WP
WP

Marek Kalita - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Filmografia

Ostatnie piętro (2013)

Drogówka (2013) (Tłokiński)

Wielkie rzeczy: Gra (2000) (Ksiądz)

Sfora - Bez litości (2002) (Jan Sulima)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000)

Czerwony pająk (2015)

Zaćma (2015)

Kebab i Horoskop (2014) (Miłość matki)

Rodzina Kanderów () (Wojtek Kandera)

Komisarz Alex () (Lewandowski, wspólnik Wernerowej)

Chce się żyć (2013) (Ojciec Magdy)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000) (Ksiądz)

Sfora (serial) () (Jan Sulima)

Świnki (2009) (ksiądz)

Wszystko, co kocham (2009) (Sokołowski)

Nigdy nie mów nigdy (2008) (2008) (lekarz)

Ojciec Mateusz () (Winiarski)

Boisko bezdomnych (2007) (Minister)

Ekipa () (Guss)

Speed Racer (2008) (Cass Jones)

Ultraviolet ()

WP
WP
WP