Trwa ładowanie...
ycipk-23u1g7
ycipk-23u1g7

Marek Kalita - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Ostatnie piętro (2013)

Drogówka (2013) (Tłokiński)

Wielkie rzeczy: Gra (2000) (Ksiądz)

Sfora - Bez litości (2002) (Jan Sulima)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000)

Czerwony pająk (2015)

Zaćma (2015)

Kebab i Horoskop (2014) (Miłość matki)

Rodzina Kanderów () (Wojtek Kandera)

Komisarz Alex () (Lewandowski, wspólnik Wernerowej)

Chce się żyć (2013) (Ojciec Magdy)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000) (Ksiądz)

Sfora (serial) () (Jan Sulima)

Świnki (2009) (ksiądz)

Wszystko, co kocham (2009) (Sokołowski)

Nigdy nie mów nigdy (2008) (2008) (lekarz)

Ojciec Mateusz () (Winiarski)

Boisko bezdomnych (2007) (Minister)

Ekipa () (Guss)

Speed Racer (2008) (Cass Jones)

Ultraviolet ()

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-23u1g7
ycipk-23u1g7
ycipk-23u1g7