ycipk-4l9fot
ycipk-4l9fot

Maria Dulęba - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Kraków

Filmografia:

O czem się nie mówi (1924) (Gwozdecka)

Mężczyzna (1918) (Maria, siostra Borowskiego)

Słodycz grzechu (1914) (Dora)

Obrona Częstochowy (1913) (Oleńka Billewiczówna)

Przesądy (1912) (hrabianka Lidia)

Bestia (1917) (żona)

Wykolejeni (1913) (Władka)

Bóg wojny (1914) (Maria Walewska)

Meir ezofowicz (1911) (młoda karaitka Gołda)

Dzieje grzechu (1933) (matka Ewy)

Za winy brata (1921) (Helena Korycka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4l9fot
ycipk-4l9fot
ycipk-4l9fot