Trwa ładowanie...
d2dguhc
d2dguhc

Maria Dulęba

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Kraków

Filmografia:

O czem się nie mówi (1924) (Gwozdecka)

Mężczyzna (1918) (Maria, siostra Borowskiego)

Słodycz grzechu (1914) (Dora)

Obrona Częstochowy (1913) (Oleńka Billewiczówna)

Przesądy (1912) (hrabianka Lidia)

Bestia (1917) (żona)

Wykolejeni (1913) (Władka)

Bóg wojny (1914) (Maria Walewska)

Meir ezofowicz (1911) (młoda karaitka Gołda)

Dzieje grzechu (1933) (matka Ewy)

Za winy brata (1921) (Helena Korycka)

Zdjęcie
Zdjęcie
d2dguhc
d2dguhc

d2dguhc
d2dguhc
d2dguhc