Trwa ładowanie...
dva9kno

Maria Dulęba

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Kraków

Filmografia:

O czem się nie mówi (1924) (Gwozdecka)

Mężczyzna (1918) (Maria, siostra Borowskiego)

Słodycz grzechu (1914) (Dora)

Obrona Częstochowy (1913) (Oleńka Billewiczówna)

Przesądy (1912) (hrabianka Lidia)

Bestia (1917) (żona)

Wykolejeni (1913) (Władka)

Bóg wojny (1914) (Maria Walewska)

Meir ezofowicz (1911) (młoda karaitka Gołda)

Dzieje grzechu (1933) (matka Ewy)

Za winy brata (1921) (Helena Korycka)

dva9kno
dva9kno
dva9kno
dva9kno
dva9kno