Trwa ładowanie...
dp0aqh8
dp0aqh8

Adam Godley - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

To właśnie miłość (2003) (Pan Trench)

Powers (2014) (Kapitan Cross)

Teoria wszystkiego (2014) (Lekarz senior)

Wilde Salome (2011) (Arthur)

Forger, The (2012) (Pinkus)

Szpiedzy w Warszawie () (Halbach)

Złoty kompas (2007) (Pantalaimon)

Charlie i fabryka czekolady (2005) (Pan Teavee)

Magia kłamstwa ()

Syn Rambow (2007) (Brethren Leader)

Z archiwum X: Chcę wierzyć (2008) (Father Ybarra)

Elizabeth: Złoty wiek (2007) (William Walshingham)

Niania (2005) (Vicar)

Zdjęcie
Podziel się
dp0aqh8
dp0aqh8
dp0aqh8