Trwa ładowanie...
d2r87ar
d2r87ar

Ajay Mehta - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Nowe Delhi, Indie

Filmografia:

G.I. Joe: Odwet (2012) (Prezydent Indii)

Zbyt wielcy, by upaść (2011) (Vikram Pandit)

Spider-Man (2002) (Taksówkarz)

Igraszki losu (2001) (Taksówkarz)

Ludzie których znam (2003) (Taksówkarz)

Last Days of Disco, The (1998) (Farmaceuta)

Dostawa na telefon ()

Bananowy Doktor ()

Dwie spłukane dziewczyny ()

Współczesna rodzina ()

Superhero (2008) (Właściciel sklepu)

Eli Stone ()

Prawo i porządek: Sekcja specjalna ()

24 godziny (serial) ()

Magia kłamstwa ()

Mentalista ()

Lakeview Terrace (2008) (Lekarz z izby pogotowia)

Mów mi swatka ()

Prywatna praktyka ()

CSI: Kryminalne zagadki Miami ()

Dowody zbrodni ()

W 80 dni dookoła świata (1989) (1989)

Zdjęcie
Podziel się
d2r87ar
d2r87ar
d2r87ar