Trwa ładowanie...
ycipk-d9alyo
ycipk-d9alyo

Alexandra Barrese - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Maui, Hawaje

Filmografia:

Dropping Out (2000) (Heather)

Legalna blondynka (2001) (druga dziewczyna)

American Pie, czyli sprawa dowCipna (1999) (Courtney)

Kac Vegas w Bangkoku (2011) (Tracy)

Kac Vegas 3 (2013) (Tracy)

Hulk (2003) (Alice)

The Ring (2002) (nastolatka)

Chłopiec poznaje świat (1993) (Jonina)

Pozwól mi wejść (2010) (Virginia)

Uczciwy przekręt () (Barbara Madsen)

Nie z tego świata () (Casey)

Kac Vegas (2009) (Tracy)

Port lotniczy LAX () (Caitlin Mansfield)

Carpoolers () (Holly)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (April Goodwin)

Wysłannik Piekieł V: Wrota piekieł (2000) (Daphne Sharp)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-d9alyo
ycipk-d9alyo
ycipk-d9alyo