Trwa ładowanie...
d14egjn
d14egjn

Carter Jenkins - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Tampa, Floryda, USA

Filmografia:

Oliver i przyjaciele () (Chłopak)

Trafiony piorunem (2012) (Nicholas Forbes)

Virgin Mary (2012) (Zander)

Walentynki (2010) (Alex)

Drużyna specjalnej troski (2005) (Joey Bullock)

Magia kłamstwa ()

Obcy na poddaszu (2009) (Tom Pearson)

Dr House () (Mark McNeil)

Bez śladu () (Kyle)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Raymond Caine Jr.)

Famous in love ()

Zdjęcie
Podziel się
d14egjn
d14egjn
d14egjn