ycipk-13hn7l
ycipk-13hn7l

Janusz Leśniewski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

To my (1999) (kurator)

Warszawa (2003)

Jest jak jest (1994)

Punkt widzenia (1980) (1980) (Boguś Sonnenfeld)

Ekstradycja 2 (1996) (Bankowiec u Bossa)

Moja wojna, moja miłość (1975)

Rob Roy (1995)

Biały mazur (1978) (Mężczyzna)

Opadły liście z drzew (1975) (Kord)

Enak (1992)

U fryzjera () (klient)

Gosia i Małgosia () (Denis Kowalski)

Ojciec Mateusz () (Andrzej Dybowski)

Droga do raju (2008)

Mów mi Rockefeller (1990) (Subgazi)

Na Wspólnej () (Psychiatra)

Parę osób, mały czas (2005) (Lech Emfazy Stefański)

Plebania () (Tadeusz)

Kasia i Tomek () (Maurycy)

Musisz żyć (1997) (diler narkotyków)

Ludzie Chudego () (Ryszard Diabelski)

Naznaczony () (Weiss)

O rany, nic się nie stało !!! (1987) (Kubańczyk Roberto)

Samotność w sieci (2006) (Psychiatra)

Kryminalni () (Lekarz)

Wiedźmin (serial) () (Członek rady elfów)

Dom ()

Crimen (1988) (Porucznik)

Oczy niebieskie (1994) (Urzędnik USC we śnie)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-13hn7l
ycipk-13hn7l
ycipk-13hn7l