WP
WP

Janusz Leśniewski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

28.11.1951

Miejsce urodzenia

Warszawa

Filmografia

To my (1999) (kurator)

Warszawa (2003)

Jest jak jest (1994)

Punkt widzenia (1980) (1980) (Boguś Sonnenfeld)

Ekstradycja 2 (1996) (Bankowiec u Bossa)

Moja wojna, moja miłość (1975)

Rob Roy (1995)

Biały mazur (1978) (Mężczyzna)

Opadły liście z drzew (1975) (Kord)

Enak (1992)

U fryzjera () (klient)

Gosia i Małgosia () (Denis Kowalski)

Ojciec Mateusz () (Andrzej Dybowski)

Droga do raju (2008)

Mów mi Rockefeller (1990) (Subgazi)

Na Wspólnej () (Psychiatra)

Parę osób, mały czas (2005) (Lech Emfazy Stefański)

Plebania () (Tadeusz)

Kasia i Tomek () (Maurycy)

Musisz żyć (1997) (diler narkotyków)

Ludzie Chudego () (Ryszard Diabelski)

Naznaczony () (Weiss)

O rany, nic się nie stało !!! (1987) (Kubańczyk Roberto)

Samotność w sieci (2006) (Psychiatra)

Kryminalni () (Lekarz)

Wiedźmin (serial) () (Członek rady elfów)

Dom ()

Crimen (1988) (Porucznik)

Oczy niebieskie (1994) (Urzędnik USC we śnie)

WP
WP
WP