Trwa ładowanie...
d3xd6z5
d3xd6z5

Jarrod Bunch - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Ashtabula, Ohio, USA

Filmografia:

City, The (1995) (Brunno)

Chosen (2001) (pasażer)

Don King: Only in America (1997) (George Foreman)

Django (2012) (2012) (Banjo)

Bezlitosna (2008) (Max)

Partnerki () (Rob Thatcher)

Ulice Nowego Jorku () (C.O.)

Brygada ratunkowa () (McFadden)

Bezimienni () (trener Tom Bryant/John Doe)

Podwójna tożsamość (2006) (ochroniarz)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Duane Cross)

Ekipa () (ochroniarz)

Jednostka () (bramkarz)

Podwójna gra (2005) (gracz piłkarski)

18 Shades of Dust (1999) (Cooz)

Best Man, The (1999) (Wayne)

Tancerz / The Dancer (2000) (2000) (Bruno)

Zdjęcie
Podziel się

Jarrod Bunch jako wybitny altetyk zdobyl piłkarskie stypendium na University of Michigan. W 1991 został przyjęty do drużyny New York Giants,a trzy lata później przeszedł do Raiders, a w 1995 przeszedł na emeryturę. Uczęszczał do Actor's Institute w Nowym Jorku i wkrótce zaczął grać. Jego pierwszą rolą był George Foreman w "Don King: Only in America" w 1997.

d3xd6z5
d3xd6z5