Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Jerzy Góralczyk - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

14.01.1946

Miejsce urodzenia

Łódź

Filmografia

Królewskie sny (1988)

Justyna (1979) (Aktor Henryk)

Wkrótce nadejdą bracia (1985)

Pianista (2002)

Znikąd donikąd (1975)

Uciec jak najbliżej (1971) (Bartek)

Sprawa kobiet (1982) (Kierowca)

Szpital na perypetiach () (Stefan Matoga)

Greta (1985)

Rycerze i rabusie ()

Barwy szczęścia () (Dyrektor szkoły)

Śmieciarz (1987)

Naznaczony () (Mędrzec)

Kryminalni () (Andrzej Kuna)

Ciosy (1980)

Z tamtej strony tęczy (1972) (Tomek)

Złote Koło (1971) (Misio)

Wielki wóz (1987) (Porucznik Jakub Wysocki)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw