Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Margo Martindale - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

18.07.1951

Miejsce urodzenia

Jacksonville, Teksas, USA

Filmografia

Wszyscy wygrywają (2011) (Eleanor)

Intensywna terapia (1997) (Connie Porter)

Przejażdżka z diabłem (1999)

Wszystko o miłości (2003) (Betsy)

Naiwniak (1994) (Birdy)

Niezwyciężony Secretariat (2010) (Panna Ham)

28 Dni (2000) (Betty)

Pokój Marvina (1996) (Dotkor Charlotte)

Przed egzekucją (1995)

Sabrina (1995) (Nurse)

Sierpień w hrabstwie Osage (2013) (Mattie Fae Aiken)

Hotelowa miłość (2008) (Trish)

Zawód: Amerykanin () (Claudia)

Suits: W garniturach () (Nell Sawyer)

Masters of Sex () (Panna Horchow)

Justified: Bez przebaczenia () (Mags Bennett)

Zwycięski sezon (2009) (Donna)

Millerowie (serial) () (Carol Miller)

Niebo istnieje... naprawdę (2014)

Szpital Miłosierdzia () (Pielęgniarka Klowden)

Główna ulica (2010) (Myrtle Parker)

Ulice Nowego Jorku () (Pielęgniarka Warner)

Piękne istoty (2013) (Ciotka Del)

Scalene (2011) (Janice)

Hannah Montana Film (2009) (Ruby)

Riches, The () (Nina Burns)

Sierota (2009) (Dr Browning)

Stan spoczynku (2008) (Sekretarka senatora)

Za wszelką cenę / Million Dollar Baby (2004) (2004) (Earline Fitzgerald)

In Dreams (1999) (Siostra Floyd)

Pomniejszenie (2017) (Kobieta na promie)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw