Trwa ładowanie...
d1gdn0l

Matt Dillon

Najnowsze informacje
4.2
(32 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

New Rochelle, Nowy Jork, USA

Reżyser:
Scenarzysta:
Filmografia:

Sposób na blondynkę (1998) (Pat Healy)

Za wszelką cenę / To die for (1995) (1995) (Larry Maretto)

Dzikie żądze (1998) (Sam Lombardo)

Flamingo Kid, The (1984) (Jeffrey Willis)

Rumble Fish (1983) (Rusty James)

Drugstore cowboy (1989) (Bob)

O czym marzą faceci (2001) (Randy)

Frankie Starlight (1995) (Terry Klout)

Albino Alligator (1996) (Dova)

Ogary Broadwayu (1989) (Regret)

Złote wrota (1993) (Kevin Walker)

Saint of Fort Washington, The (1993) (Matthew)

Pocałunek przed śmiercią (1991) (Jonathan Corliss)

Gang braci (2002) (Fritzy)

Miasto duchów (2002) (Jimmy Cremming)

Przodem do tyłu (1997) (Cameron Drake)

Pitch (1997) (Siebie)

Mr. Wonderful (1993) (Gus)

My Bodyguard (1980) (Melvin Moody)

Big Town, The (1987) (J.C. Cullen)

Kraina złoczyńców (2014) (Jesse Weiland)

Art of the Steal, The (2013) (Nicky Calhoun)

Pawn Shop Chronicles (2013)

Nieprawdopodobna dziewczyna (2012) (George / Bousche)

Cena prawdy (2008) (Patton Dubois)

Loverboy (2005) (Mark)

Chętni na kasę (2010) (Detektyw Jack Welles)

Joe Strummer - niepisana przyszłość (2007) (siebie)

Factotum (2005) (Hank Chinaski)

Over the Edge (1979) (Richie)

Księżyc kłamców (1981) (Jack Duncan)

Wild Rides (1982)

Rebel (1985) (Rebel)

Kansas (1988) (Doyle Kennedy)

Native Son (1986) (Jon)

Stare wygi (2009) (Barry)

Opancerzony (2009)

Pracownik miesiąca (2006) (David Walsh)

Ja, ty i On (2006) (Carl Peterson)

Garbi Super Bryka (2005) (Trip Murphy)

Miasto gniewu (2005) (funkcjonariusz Ryan)

Małe kochaniątka (1980) (Randy)

Samotnicy (1992) (Cliff Poncier)

Beautiful Girls (1996) (Tommy 'Birdman' Rowland)

W rytmie serca (1996) (Jay Phillips)

Wyrzutki (1983) (1983) (Dallas Winston)

Target (1985) (Chris Lloyd)

W starym, dobrym stylu (2017)

Dom, który zbudował Jack (2018) (Jack)

d1gdn0l

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1gdn0l
d1gdn0l
d1gdn0l