Trwa ładowanie...
ycipk-1cwff3
ycipk-1cwff3

Michael Rooker - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Jasper, Alabama, USA

Filmografia:

Kolekcjoner kości (1999)

Morze miłości (1989) (Terry)

Spisek ośmiu (1988) (Arnold 'Chick' Gandil)

Super (2010) (Abe)

Miejsce na ziemi (2000) (Malcolm Arnold)

6-ty dzień (2000) (Robert Marshall)

Champion (2002) (A.J. Mercker)

Na krawędzi / Cliffhanger (1993) (1993) (Hal Tucker)

JFK (1991) (Bill Broussard)

Mississippi w ogniu (1988) (Frank Bailey)

Replikant (2000) (Jake Riley)

Szczury z supermarketu (1995)

Nico - ponad prawem (1988) (Mężczyzna w barze)

Strażnicy galaktyki Vol. 2 (2017)

Bolden! (2014) (Pat McMurphy)

Strażnicy Galaktyki (2014) (Yondu)

W cywilu 2 (2009) (Church)

Ocalić Jessicę Lynch (2003) (Pułkownik Curry)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Pułkownik Edwards)

Pełzacze (2006)

Jumper (2008) (William Rice)

Chuck () (Mauser)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1cwff3
ycipk-1cwff3
ycipk-1cwff3