ycipk-87gwzc
ycipk-87gwzc

Michael Rooker - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

06.04.1965

Miejsce urodzenia

Jasper, Alabama, USA

Filmografia

Kolekcjoner kości (1999)

Morze miłości (1989) (Terry)

Spisek ośmiu (1988) (Arnold 'Chick' Gandil)

Super (2010) (Abe)

Miejsce na ziemi (2000) (Malcolm Arnold)

6-ty dzień (2000) (Robert Marshall)

Champion (2002) (A.J. Mercker)

Na krawędzi / Cliffhanger (1993) (1993) (Hal Tucker)

JFK (1991) (Bill Broussard)

Mississippi w ogniu (1988) (Frank Bailey)

Replikant (2000) (Jake Riley)

Szczury z supermarketu (1995)

Nico - ponad prawem (1988) (Mężczyzna w barze)

Strażnicy galaktyki Vol. 2 (2017)

Bolden! (2014) (Pat McMurphy)

Strażnicy Galaktyki (2014) (Yondu)

W cywilu 2 (2009) (Church)

Ocalić Jessicę Lynch (2003) (Pułkownik Curry)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Pułkownik Edwards)

Pełzacze (2006)

Jumper (2008) (William Rice)

Chuck () (Mauser)

ycipk-87gwzc
ycipk-87gwzc
ycipk-87gwzc