Trwa ładowanie...
d3erz4x

Perry King

Najnowsze informacje
5.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Hasty Heart, The (1983)

Choirboys, The (1977) (Baxter Slate)

Klasa 1984 (1982) (Diane Norris)

Pojutrze (2004) (Prezydent Stanów Zjednoczonych)

Switch (1991) (Steve Brooks)

Książęta z Flatbush (1974) (Chico Tyrell)

Oblicze zła (1996) (Russell Polk)

Zła Krew: Hatfields i McCoys (2012) (Ran'l McCoy)

Trzy na jednego () (Paley / Clark)

Tylko Manhattan (1987) (Cutter Amberville)

Miasto w strachu (1980) (John Armstrong)

d3erz4x

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3erz4x
d3erz4x
d3erz4x