Trwa ładowanie...
ycipk-228m58
ycipk-228m58

Przemysław Sadowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Hajnówka

Filmografia:

Garfield (2004) (Nermal)

Pierwszy milion (2000) (Jacek Berger-Kurczewski Kurtz)

Enduro Bojz (2000) (Sowiet)

Strefa ciszy (2000) (Francuz)

Tam, gdzie żyją Eskimosi (2002) (Dezerter)

Układ zamknięty (2012) (Biznesmen Marek Stawski)

Sublokatorzy () (Agent)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014) (Brock Rumlow)

Pierwszy milion (serial) () (Jacek Berger-Kurczewski Kurtz)

Syzyfowe prace (serial) () (Asystent)

Biegnij, chłopcze, biegnij (2013)

7 minut (2009) (Piotr Winkler)

Droga do raju (2008) (Mirek)

Determinator ()

Naznaczony () (Eryk)

Speed Racer (2008) (Inspector Detektor)

Magda M. () (Filip Starski)

Tylko mnie kochaj (2006) (oficer Policji)

Niania w wielkim mieście ()

Na bank się uda (2019) ("Lupo")

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-228m58
ycipk-228m58
ycipk-228m58