Trwa ładowanie...
d2ac0gt
d2ac0gt

Robin Atkin Downes

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Londyn

Filmografia:

Prometeusz (2012) (komputer pokładowy)

Battleship: Bitwa o Ziemię (2012) (Komentator piłkarski)

A więc wojna (2012)

Wasza wysokość (2011)

Hansel i Gretel: Łowcy czarownic (2012) (Edward)

Obcy kontra Predator (2004)

Mroczny rycerz - Powrót, część 2 (2013) (Oliver Queen)

Barbie jako Roszpunka (2002) (Prince Stephan)

Awatar: Legenda Aanga () (różne głosy)

Listonosz Pat i wielki świat (2013)

Niezwyciężony Superman (2011) (Solaris)

Superman vs Elita (2012) (Manchester Black/Ambasador Pokolistani)

Batman: Rok Pierwszy (2011) (Harvey Dent)

Avengers: Potęga i moc () (Baron Zemo/Heinrich Zemo/Emil Blonsky/Paskuda)

Barbie jako Księżniczka i Żebraczka (2004)

Liga Sprawiedliwych: Zagłada (2012) (Alfred Pennyworth/Jack)

Zabójcze umysły () (Lachlan McDermott)

Starter Wife, The () (Jeff)

Na linii strzału () (Vidonne Gustonne)

Królestwo (2007) (News Reporter)

Czarodziejki () (Demon Iluzji)

Fantastyczna czwórka: Narodziny srebrnego surfera (2007)

Podróż do Nowej Ziemi (2005)

Buffy - postrach wampirów (serial) () (Machida)

Totalny kataklizm (2008) (Emergency Broadcaster)

Jak wytresować smoka (2009) (Ack)

Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów (2008) (Strażnik Pantoran/Castas/Cham Syndulla/Master Ima-Gun Di/Rush Clovis)

Dzielny Despero (2008) (Kot)

W sieci kłamstw (2008) (Korespondent wiadomości)

Transformers: Zemsta upadłych (2009) (Prime)

Poznaj moich Spartan (2007) (narrator)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Danny Walters)

Ekipa () (reżyser sesji zdjęciowej)

Garfield 2 (2006)

Anioł ciemności () (Pockla)

Repo Man (1984) (News reporter)

Zdjęcie
d2ac0gt
d2ac0gt
d2ac0gt
d2ac0gt