Trwa ładowanie...
d1q195j
d1q195j

Roman Gancarczyk - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Mój Nikifor (2004) (Marian Włosiński)

Daleko od siebie (1996) (Piotr)

Drogówka (2013) (Grzegorczyk)

Pani z przedszkola (2014) (notariusz Skóra)

Boża podszewka II () (Kostuś Jurewicz, brat Maryśki)

Pod Mocnym Aniołem (2014) (Jej tata)

Wszystkie kobiety Mateusza (2012) (Ferdynand Onyszko)

Miłość. Film Sławomira Fabickiego (2012) (Lekarz)

33 sceny z życia (2007) (Krzysiek)

Skrzydlate świnie (2009)

Odwróceni () (Lekarz)

Zdjęcie
Podziel się
d1q195j
d1q195j
d1q195j