Trwa ładowanie...
d4c59p6
d4c59p6

Samaire Armstrong - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Tokio, Japonia

Filmografia:

Ich pięcioro (1994) (Meredith)

To nie jest kolejna komedia dla kretynów (2001) (Kara Fratelli)

Luzaki i kujony (1999) (Laurie)

Jak to się robi w Ameryce? () (Jane)

Lachrymist, The (2014) (Pani Alicja Alquist)

Męsko-damska rzecz (2006) (Nell Bedworth)

Stay Alive (2006) (Abigail)

Mentalista () (Summer Edgecombe)

Seks, kasa i kłopoty () (Juliet Darling)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Brynn Roberts)

Ekipa () (Emily)

Całe szczęście (2006)

Zemsta po śmierci (2006) (Jenny)

Zdjęcie
Podziel się
d4c59p6
d4c59p6
d4c59p6