Trwa ładowanie...
ds9ofqm
ds9ofqm

Samantha Shelton - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Los Angeles, Kalifornia, USA

Filmografia:

Hairshirt (1998) (Kelnerka)

Fajna z niego babka (2002)

Biały Oleander (2002) (Yvonne)

Luzaki i kujony (1999) (Heidi Henderson)

Zabójcze umysły () (Yolanda)

Kobiety w opałach (2009) (Piosenkarka)

The Cleaner () (Jenny)

Jedenasta godzina () (Gretchen Morris)

Czarodziejki () (Selena)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Dziewczyna z bronią maszynową)

Kochane kłopoty () (Libby Doty)

Dr House () (Emmy)

Kości () (Antonia Toni Lawrence)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Crystal Sherwood)

Shopgirl (2005)

Zdjęcie
Podziel się
ds9ofqm
ds9ofqm
ds9ofqm