ycipk-2gx0j3
ycipk-2gx0j3

Stanisław Łapiński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

U kresu drogi (1939) (gość na imieninach Gabrieli Turwid)

Dziesięciu z Pawiaka (1931) (sędzia)

Niewiarygodne przygody Marka Piegusa () (Pitagoras)

Dzieje grzechu (1933)

Antek Policmajster (1935) (kupiec rosyjski)

Zakazane piosenki (1946) (muzyk, znajomy Cieślaka i Tokarskich)

Beata (1964) (pan Stanisław)

Dwie godziny (1946) (mężczyzna zaczepiający Weronikę w Kolorowej; nie występuje w czołówce)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (marszałek)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2gx0j3
ycipk-2gx0j3
ycipk-2gx0j3