Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Władysław Grabowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

01.06.2083

Miejsce urodzenia

Warszawa

Data śmierci

06.07.1961

Filmografia

O czym się nie myśli (1926) (skrzypek Borski)

Trędowata (1926) (1926) (książę Znaniecki)

Iwonka (1925) (Olistierna, dyplomata szwedzki)

O czem się nie mówi (1924) (Konitz)

Cud nad Wisłą (1921) (doktor Jan Powada)

Przesądy (1912) (korepetytor)

Studenci (1916) (1916) (Lucjan Ładnowski)

Papa się żeni (1936) (Ralfini)

Dorożkarz nr 13 (1937) (Jan)

Zapomniana melodia (1938) (Fabrykant)

Arabella (1917) (bogacz)

Wykolejeni (1913) (hrabia Zborowski)

Meir ezofowicz (1911) (pomocnik rabina)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (baron Amadeusz Maria de Witz)

30 karatów szczęscia (1936) (Raczek)

Dodek na froncie (1936) (Wielki Książę Władimir)

Dwie godziny (1946) (Kaliciński, grający w warcaby w Kolorowej)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw