Trwa ładowanie...
d134jt1
d134jt1

Władysław Grabowski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

O czym się nie myśli (1926) (skrzypek Borski)

Trędowata (1926) (1926) (książę Znaniecki)

Iwonka (1925) (Olistierna, dyplomata szwedzki)

O czem się nie mówi (1924) (Konitz)

Cud nad Wisłą (1921) (doktor Jan Powada)

Przesądy (1912) (korepetytor)

Studenci (1916) (1916) (Lucjan Ładnowski)

Papa się żeni (1936) (Ralfini)

Dorożkarz nr 13 (1937) (Jan)

Zapomniana melodia (1938) (Fabrykant)

Arabella (1917) (bogacz)

Wykolejeni (1913) (hrabia Zborowski)

Meir ezofowicz (1911) (pomocnik rabina)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (baron Amadeusz Maria de Witz)

30 karatów szczęscia (1936) (Raczek)

Dodek na froncie (1936) (Wielki Książę Władimir)

Dwie godziny (1946) (Kaliciński, grający w warcaby w Kolorowej)

Zdjęcie
Zdjęcie
d134jt1
d134jt1

d134jt1
d134jt1
d134jt1