Trwa ładowanie...
d38wcny
d38wcny

Yancy Butler - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Greenwich Village, New York City

Filmografia:

Nieuchwytny Cel (1993) (Natasha Binder)

Strefa zrzutu (1994) (Jessie Crossman)

Pogromca wampirów (2009) (Lilith)

Lista zabójstw (1993) (Jordan Henning)

Kick-Ass 2 (2013) (Pani D'Amico)

Zdjęcie
Podziel się

Yancy Butler z aktorstwem związana była od dzieciństwa, jako że jej rodzina wraz z dziadkami była związana w jakis sposób z aktorstwem czy też teatrem. Naturalnym biegiem rzeczy również Yancy została aktorką, swój debiut miała w wieku 7 lat, grając małą rolę w filmie "Savage Weekend" z 1977r. Będąc jeszcze w szkole uczęszczała na lekcje baletu i tańca , po szkole zagrała w serialu "Law & Order" . Później zagrała między innymi w NYPD Blue, Fast Money, Let it be me.

d38wcny
d38wcny