ycipk-39hwzf
ycipk-39hwzf

Aleksander Fogiel - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Złoto (1961) (Stary)

Walet pikowy (1960) (Ojciec Melanii)

Nikt nie woła (1960) (włóczęga ''Burmistrz'')

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Jan Firlej)

Sami swoi (1967) (Sołtys)

Konopielka (1981) (wójt)

Weekendy (1963) (sklepikarz)

Przygoda Stasia( (1970) (Generał)

Pożegnanie Jesieni (1990)

Na wylot (1972)

Znak Orła () (Stańko)

Córeczka (1965) (Pietrzak)

Pieczona gęś (1967) (Żarłok)

Sobótki (1965) (Pułkownik radziecki)

Niewiarygodne przygody Marka Piegusa () (Bolesław Puchatek)

Kopernik (serial) () (Matz Schilling)

Kopernik (1972) (Złotnik Matz Schilling)

Gdzie jesteś, Luizo (1964) (Taksówkarz)

Placówka (1979) (Ksiądz)

Z przygodą na ty ()

Akcja Brutus (1970) (Profesor Ramuz)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Przystaniowy)

Ludzie z pociągu (1961) (handlarz)

Baza ludzi umarłych (1958) (Apostoł)

Ogniomistrz Kaleń (1961) (karczmarz Szponderski)

Agnieszka 46 (1964) (Paszczuk)

Beniamiszek (1975)

Milczenie (1963) (1963) (Antoni Bejc)

Giuseppe w Warszawie (1964) (handlarz z pociągu)

Żywot Mateusza (1967) (gospodarz)

Marynia (1983) (Jan)

Rancho Texas (1958) (nie występuje w czołówce)

Rzeczpospolita babska (1969) (starosta)

Historia współczesna (1960) (Antoni Wesołek)

Powrót na ziemię (1966) (Recepcjonista w hotelu)

Katarynka (1967) (Kazimierz)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Lewicki)

Lalka (1968) (Szprot)

Krzyż walecznych (1958) (Buśko)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964) (szlachcic walczący z ojcem van Wordena)

Metodrama (1971) (Stróż w bazie transportowej)

Nie ma mocnych (1974) (Sołtys)

Kochaj albo rzuć (1978) (Sołtys)

Krzyżacy (1960) (Maćko z Bogdańca)

ycipk-39hwzf
ycipk-39hwzf
ycipk-39hwzf