Trwa ładowanie...
d18b51g
d18b51g

Aleksander Fogiel

Najnowsze informacje
4.3
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Złoto (1961) (Stary)

Walet pikowy (1960) (Ojciec Melanii)

Nikt nie woła (1960) (włóczęga ''Burmistrz'')

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Jan Firlej)

Sami swoi (1967) (Sołtys)

Konopielka (1981) (wójt)

Weekendy (1963) (sklepikarz)

Przygoda Stasia( (1970) (Generał)

Pożegnanie Jesieni (1990)

Na wylot (1972)

Znak Orła () (Stańko)

Córeczka (1965) (Pietrzak)

Pieczona gęś (1967) (Żarłok)

Sobótki (1965) (Pułkownik radziecki)

Niewiarygodne przygody Marka Piegusa () (Bolesław Puchatek)

Kopernik (serial) () (Matz Schilling)

Kopernik (1972) (Złotnik Matz Schilling)

Gdzie jesteś, Luizo (1964) (Taksówkarz)

Placówka (1979) (Ksiądz)

Z przygodą na ty ()

Akcja Brutus (1970) (Profesor Ramuz)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Przystaniowy)

Ludzie z pociągu (1961) (handlarz)

Baza ludzi umarłych (1958) (Apostoł)

Ogniomistrz Kaleń (1961) (karczmarz Szponderski)

Agnieszka 46 (1964) (Paszczuk)

Beniamiszek (1975)

Milczenie (1963) (1963) (Antoni Bejc)

Giuseppe w Warszawie (1964) (handlarz z pociągu)

Żywot Mateusza (1967) (gospodarz)

Marynia (1983) (Jan)

Rancho Texas (1958) (nie występuje w czołówce)

Rzeczpospolita babska (1969) (starosta)

Historia współczesna (1960) (Antoni Wesołek)

Powrót na ziemię (1966) (Recepcjonista w hotelu)

Katarynka (1967) (Kazimierz)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Lewicki)

Lalka (1968) (Szprot)

Krzyż walecznych (1958) (Buśko)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964) (szlachcic walczący z ojcem van Wordena)

Metodrama (1971) (Stróż w bazie transportowej)

Nie ma mocnych (1974) (Sołtys)

Kochaj albo rzuć (1978) (Sołtys)

Krzyżacy (1960) (Maćko z Bogdańca)

Zdjęcie
Zdjęcie
d18b51g
d18b51g

d18b51g
d18b51g
d18b51g