Trwa ładowanie...
d31chi9
d31chi9

Andrzej Głoskowski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Znachor (1981)

Biały mazur (1978)

Przygoda Stasia( (1970)

Podróż do Arabii (1979) (Gość na przyjęciu u Barbary i Tadeusza)

Życie na gorąco () (Dziennikarz z Bazylei)

MR Tański (1987)

Placówka (1979) (Geometra)

Dziewczyna z Mazur () (Wysłannik Istytutu Pasteura)

Sprawa na dziś () (Profesor Koryncki)

Kobieta i kobieta (1979) (sekretarz)

Do krwi ostatniej (1978) (Arlet)

Doktor Ewa (1970) (Jan Bielak)

Marynia (1983) (Wilkowski)

Komediantka (1987) (Zieleniewski)

Zdjęcie
d31chi9
d31chi9
d31chi9
d31chi9