Trwa ładowanie...
dk0j9z3
dk0j9z3

Anna Ciepielewska

Najnowsze informacje
4.3
(7 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Ostróg (miasto), Ukraina

Filmografia:

Pasażerka (1963) (Marta)

Weekend z dziewczyną (1968) (sierżant Anna)

Koniec nocy (1956) (Danusia)

Zwolnieni z życia (1992) (Sąsiadka Wysockich)

Chłopcy z ulicy Brzozowej (1972)

Mała ankieta (1971) (Ewa Janiakowa)

Małgorzata (1979) (Małgorzata Fornalska)

Orzeł i reszka (1974) (Teresa, żona Nowaka)

Obok prawdy (1964) (Miśka)

Beata (1964) (kapitan Karska)

Mniejszy szuka Dużego (1975) (Mamusia)

Dom () (matka Basi)

Matka Joanna od Aniołów (1960) (siostra Małgorzata)

Ostatni prom (1989) (Marecka)

Nóż w wodzie (1961) (Głos Krystyny)

Bezkresne łąki (1976) (Marta, żona Henryka)

Aktorka (1971) (1971) (Olga Jazykowa)

Blisko, coraz bliżej (1986) (Agnieszka Pasternik)

Taranthriller (1993) (Matka)

Zdjęcie
dk0j9z3
dk0j9z3
dk0j9z3
dk0j9z3