Trwa ładowanie...
d290r51

Anna Ciepielewska

Najnowsze informacje
4.3
(7 głosów)
Oceń:
d290r51
Miejsce urodzenia:

Ostróg (miasto), Ukraina

Filmografia:

Pasażerka (1963) (Marta)

Weekend z dziewczyną (1968) (sierżant Anna)

Koniec nocy (1956) (Danusia)

Zwolnieni z życia (1992) (Sąsiadka Wysockich)

Chłopcy z ulicy Brzozowej (1972)

Mała ankieta (1971) (Ewa Janiakowa)

Małgorzata (1979) (Małgorzata Fornalska)

Orzeł i reszka (1974) (Teresa, żona Nowaka)

Obok prawdy (1964) (Miśka)

Beata (1964) (kapitan Karska)

Mniejszy szuka Dużego (1975) (Mamusia)

Dom () (matka Basi)

Matka Joanna od Aniołów (1960) (siostra Małgorzata)

Ostatni prom (1989) (Marecka)

Nóż w wodzie (1961) (Głos Krystyny)

Bezkresne łąki (1976) (Marta, żona Henryka)

Aktorka (1971) (1971) (Olga Jazykowa)

Blisko, coraz bliżej (1986) (Agnieszka Pasternik)

Taranthriller (1993) (Matka)

Zdjęcie
d290r51
d290r51
d290r51
d290r51