Trwa ładowanie...
d1p07zb

Anna Ciepielewska

Najnowsze informacje
4.3
(7 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Ostróg (miasto), Ukraina

Filmografia:

Pasażerka (1963) (Marta)

Weekend z dziewczyną (1968) (sierżant Anna)

Koniec nocy (1956) (Danusia)

Zwolnieni z życia (1992) (Sąsiadka Wysockich)

Chłopcy z ulicy Brzozowej (1972)

Mała ankieta (1971) (Ewa Janiakowa)

Małgorzata (1979) (Małgorzata Fornalska)

Orzeł i reszka (1974) (Teresa, żona Nowaka)

Obok prawdy (1964) (Miśka)

Beata (1964) (kapitan Karska)

Mniejszy szuka Dużego (1975) (Mamusia)

Dom () (matka Basi)

Matka Joanna od Aniołów (1960) (siostra Małgorzata)

Ostatni prom (1989) (Marecka)

Nóż w wodzie (1961) (Głos Krystyny)

Bezkresne łąki (1976) (Marta, żona Henryka)

Aktorka (1971) (1971) (Olga Jazykowa)

Blisko, coraz bliżej (1986) (Agnieszka Pasternik)

Taranthriller (1993) (Matka)

d1p07zb

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1p07zb
d1p07zb
d1p07zb