Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Blythe Danner - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

03.02.1943

Miejsce urodzenia

Philadelphia, Pennsylvania, USA

Filmografia

Szczęściarz (2012) (Nana)

Sylvia (2003) (Aurelia Plath)

Z dystansu (2011) (Pani Perkins)

Nie ma mowy! (2015)

Pretty/Handsome (2008) (Bunny Fitzpayne)

Witaj, muszę lecieć (2012) (Ruth Minsky, matka Amy)

Huff () (Isabelle 'Izzy' Huffstodt)

Ruchomy Zamek Hauru (2004) (Madam Suliman)

Czekając na wieczność (2009) (Miranda Twist)

Poznaj moich rodziców (2004) (Dina Byrnes)

1776 (1972) (Martha Wayles Skelton Jefferson )

Hearts beat loud (2018) ( Marianne Fisher )

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw