Trwa ładowanie...
d25a79i

Blythe Danner

Najnowsze informacje
5.0
(3 głosy)
Oceń:
d25a79i
Miejsce urodzenia:

Philadelphia, Pennsylvania, USA

Filmografia:

Szczęściarz (2012) (Nana)

Sylvia (2003) (Aurelia Plath)

Z dystansu (2011) (Pani Perkins)

Nie ma mowy! (2015)

Pretty/Handsome (2008) (Bunny Fitzpayne)

Witaj, muszę lecieć (2012) (Ruth Minsky, matka Amy)

Huff () (Isabelle 'Izzy' Huffstodt)

Ruchomy Zamek Hauru (2004) (Madam Suliman)

Czekając na wieczność (2009) (Miranda Twist)

Poznaj moich rodziców (2004) (Dina Byrnes)

1776 (1972) (Martha Wayles Skelton Jefferson )

Hearts beat loud (2018) ( Marianne Fisher )

d25a79i
d25a79i
d25a79i
d25a79i