Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Bogdan Łysakowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

10.01.1932

Miejsce urodzenia

Warszawa

Data śmierci

26.11.1993

Filmografia

Tajemnica Enigmy (1979) (Gestapowiec)

Moja wojna, moja miłość (1975)

Motylem jestem czyli romans 40 - latka (1976) (Urzędnik)

Hubal (1973) (Członek oddziału Hubala)

Epizod (1979)

Wszystko na sprzedaż (1968) (Uczestnik bankietu)

Brunet wieczorową porą (1976) (Sąsiad Romanów)

Sto koni do stu brzegów (1978) (Gestapowiec)

Życie na gorąco () (Członek organizacji W)

Romans z intruzem (1984) (Kierowca pułkownika Klona)

Plac Czerwony (1973) (Niemiec)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Wywiadowca)

Romans Teresy Hennert (1978) (Kelner)

Zamach stanu (1980) (Oficer bijący ministra Zdziechowskiego)

Zielone lata (1979) (Żandarm)

Człowiek z M-3 (1968) (Doktor Mietek)

Śmierć prezydenta (1977) (Witold Chodźko)

Czerwone ciernie (1976) (Oficer)

Słona róża (1982) (Gestapowiec)

Katastrofa w Gibraltarze (1983) (Pułkownik)

Dom () (Tajniak na budowie metra)

Przyjaciele ()

Zerwane cumy (1979) (Lotnik)

Doktor Judym (1976) (Asystent dyrektora Kalinowicza)

Kazimierz Wielki (1975)

Przyłbice i kaptury (1985) (Żołnierz krzyżacki)

Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (1979) (Wierzyciel Chłapowskiego)

Koty to dranie (1978) (Kierowca dyrektora)

Zaklęty dwór (1976) (Oficer)

Na krawędzi (1972) (1972) (Pułkownik)

Westerplatte (1967) (Żołnierz)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw