Trwa ładowanie...
d2btmkv

Deborah Moore

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Londyn

Filmografia:

Merlin (1998) (Nimue)

Lionheart (1987) (Mathilda)

Śmierć nadejdzie jutro (2002) (Stewardessa)

Chaplin (1992) (Lita Grey)

Goldeneye (1995) (sekretarka)

Strzał w dziesiątkę (1990) (Flo Fleming)

Śmierć w słońcu (1992) (major Goode)

Partnerzy - serial () (dziewczynka)

Dni naszego życia () (Danielle Stevens)

Przypadkowa narzeczona (2001) (Direttrice Bulgari)

Sherlock () (płacząca kobieta)

Rzym () (Alfidia)

Na zabójczej ziemi (1996) (Hannah Bernstein)

d2btmkv

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2btmkv
d2btmkv
d2btmkv