Trwa ładowanie...
d11y9s9
d11y9s9

Deborah Moore

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d11y9s9
Miejsce urodzenia:

Londyn

Filmografia:

Merlin (1998) (Nimue)

Lionheart (1987) (Mathilda)

Śmierć nadejdzie jutro (2002) (Stewardessa)

Chaplin (1992) (Lita Grey)

Goldeneye (1995) (sekretarka)

Strzał w dziesiątkę (1990) (Flo Fleming)

Śmierć w słońcu (1992) (major Goode)

Partnerzy - serial () (dziewczynka)

Dni naszego życia () (Danielle Stevens)

Przypadkowa narzeczona (2001) (Direttrice Bulgari)

Sherlock () (płacząca kobieta)

Rzym () (Alfidia)

Na zabójczej ziemi (1996) (Hannah Bernstein)

Zdjęcie
d11y9s9
d11y9s9
d11y9s9
d11y9s9