WP
WP

Deborah Moore - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

27.10.1963

Miejsce urodzenia

Londyn

Filmografia

Merlin (1998) (Nimue)

Lionheart (1987) (Mathilda)

Śmierć nadejdzie jutro (2002) (Stewardessa)

Chaplin (1992) (Lita Grey)

Goldeneye (1995) (sekretarka)

Strzał w dziesiątkę (1990) (Flo Fleming)

Śmierć w słońcu (1992) (major Goode)

Partnerzy - serial () (dziewczynka)

Dni naszego życia () (Danielle Stevens)

Przypadkowa narzeczona (2001) (Direttrice Bulgari)

Sherlock () (płacząca kobieta)

Rzym () (Alfidia)

Na zabójczej ziemi (1996) (Hannah Bernstein)

WP
WP
WP