Trwa ładowanie...
d4ab5cq
d4ab5cq

Deborah Moore

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Londyn

Filmografia:

Merlin (1998) (Nimue)

Lionheart (1987) (Mathilda)

Śmierć nadejdzie jutro (2002) (Stewardessa)

Chaplin (1992) (Lita Grey)

Goldeneye (1995) (sekretarka)

Strzał w dziesiątkę (1990) (Flo Fleming)

Śmierć w słońcu (1992) (major Goode)

Partnerzy - serial () (dziewczynka)

Dni naszego życia () (Danielle Stevens)

Przypadkowa narzeczona (2001) (Direttrice Bulgari)

Sherlock () (płacząca kobieta)

Rzym () (Alfidia)

Na zabójczej ziemi (1996) (Hannah Bernstein)

Zdjęcie
Zdjęcie
d4ab5cq
d4ab5cq

d4ab5cq
d4ab5cq
d4ab5cq