Trwa ładowanie...
d18win4
d18win4

Ioan Gruffudd

Najnowsze informacje
4.4
(36 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Cardiff, Walia, Wielka Brytania

Filmografia:

Wilde (1997) (John Gray)

Król Artur (2004) (Lancelot)

Sanctum 3D (2010) (Carl)

Duża Mała Ania (2001) (Hob)

Solomon and Gaenor (1999) (Solomon Levinsky)

Zgromadzenie (2002) (Dan)

Titanic 3D (1997) (5. oficer Harold G. Lowe)

Fantastyczna czwórka (2005) (2005) (Reed Richards/Mr. Fantastic)

Szefowie wrogowie (2011) (mężczyzna od mokrej roboty)

102 Dalmatyńczyki (2000) (Kevin Sheperd)

Helikopter w ogniu (2001) (Porucznik John Beales)

Ringer () (Andrew Martin)

San Andreas (2015) (Daniel Reddick)

Przybrany syn (2011) (Alec)

Tajemnica Rajskiego Wzgórza (2008) (Sir Benjamin//Sir Wrolf)

W. (2008) (Tony Blair)

Fantastyczna czwórka: Narodziny srebrnego surfera (2007) (Mr. Fantastic)

Tak się robi telewizję (2006) (Richard McCallister)

Głos wolności (2006) (William Wilberforce)

Zdjęcie
Zdjęcie
d18win4
d18win4

d18win4
d18win4
d18win4