Trwa ładowanie...
ycipk-ff7gbx
ycipk-ff7gbx

Janusz Onufrowicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Opole, Polska

Scenarzysta:

Naznaczony ()

Filmografia:

Gwiazdka w Złotopolicach (1999) (Jasio)

Kuchnia polska (film) (1991) (Ferdynand Biesiekierski)

Kiler-ów 2-óch (1999) (Dziennikarz)

Matka swojej matki (1996) (Piotr)

Całkiem nowe lata miodowe () (Listonosz)

Fenomen (2010) (Jacek)

Kocham Klarę () (Doręczyciel)

Camera Cafe () (Ochroniarz)

Kasia i Tomek () (Policjant)

Miłość nad rozlewiskiem () (Bohdan Milewicz)

Ekstradycja () (Pracownik UOP)

Naznaczony ()

Halo, Hans! () (Klaun)

Job, czyli ostatnia szara komórka (2006) (Rastaman)

Przeklęta Ameryka (1993) (Piotr Szymański)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-ff7gbx
ycipk-ff7gbx
ycipk-ff7gbx