WP
WP

Jenifer Lewis - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Bracia / The Brothers (2001) (2001)

Medium / Hereafter (2010) (2010) (Candace)

Dziewczyna nr 6 (1996) (Boss #1, Lil)

Five (2011) (Maggie)

Żona Pastora (1996) (Margueritte Coleman)

Myśl jak facet 2 (2014) (Loretta)

Zambezia (2012) (Gogo)

Świat Raven () (Vivian Baxter)

Ulice Nowego Jorku () (Medina)

Życie przede wszystkim () (Lany Hawkins)

Auta (2006) (Lola)

Księżniczka i żaba (2009) (Mama Odie)

Zakonnica w przebraniu 2: Powrót do habitu (1993) (Śpiewaczka)

WP
WP
WP