Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Jim Palmer - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Austin Powers 2: Szpieg, który nie umiera nigdy (1999)

Cienka czerwona linia (1998)

Inwazja: Bitwa o Los Angeles (2011) (Crew Chief)

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach (2011)

Larry Crowne - uśmiech losu (2011)

Wygrane marzenia (2000)

Aniołki Charliego (2000) (strzelec)

G.I. Joe: Odwet (2012) (Clutch)

A.I. Sztuczna Inteligencja (2001)

A więc wojna (2012)

Planeta Małp (2001)

Szklanką po łapkach (1996)

K-PAX (2001)

Zabić, jak to łatwo powiedzieć (2012)

Egzorcysta 2 i 1/2 (1990)

Nożownik (2003)

Marsjanie atakują! (1996)

Dwóch gniewnych ludzi (2003)

Batman Forever (1995) (zbir Harvey'a)

Tajna Broń (1996) (Lt. Reed)

Sprawa honoru (1999)

Galaxy Quest (1999)

Cedry pod śniegiem (1999)

Titanic 3D (1997)

Mroczny rycerz powstaje (2012)

Terminator 2: Ostateczna rozgrywka (1991) (Jock)

Zagubiona autostrada (1997)

Batman i Robin (1997) (zbir Ice'a)

Co z oczu, to z serca (1998)

15 minut (2001)

Cast Away - Poza światem (2000)

Jack Reacher: Jednym strzałem (2012)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013)

Byliśmy żołnierzami (2002)

Skandalista Larry Flynt (1996) (Falwell Reporter)

Żołnierze kosmosu (1997)

Egzekutor / Eraser (1996) (1996)

Szakal (1997)

Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki (2008)

Mission: Impossible 3 (2006)

Kod Merkury (1998)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014)

Thor 3D (2011) (strażnik TARCZY)

Hancock (2008)

Piraci z Karaibów: Na krańcu świata (2007)

Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka (2006)

Recoil (1997) (1997)

Pan i Pani Bloom ()

Jonah Hex (2010)

Uczeń czarnoksiężnika (2010)

Synowie Anarchii ()

Niesamowity Spider-Man (2012)

Star Trek (2009)

V.I.P. () (zbir)

Skarb narodów: Księga Tajemnic (2007)

Inwazja (2007)

Anioły i demony (2009)

Bezpieczeństwo narodowe (2004)

Wykiwać klawisza (2005)

Wojna światów (2005) (2005)

Skarb narodów (2004)

Listy od zabójcy (1998)

Somebody to Love (1994) (pijak)

Ostatni Sprawiedliwy (1996)

Nawiedzony dwór (2003)

K-911 (1999)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw