ycipk-qaee11
ycipk-qaee11

Jim Piddock - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

08.04.1956

Miejsce urodzenia

Rochester, Anglia

Scenarzysta
Filmografia

Medal dla miss (2000) (Trevor Beckwith)

Austin Powers i Złoty Członek (2002) (dyrektor)

Jeszcze dłuższe zaręczyny (2012) (George Barnes)

Batman w cieniu Czerwonego Kaptura (2010) (Alfred Pennyworth)

Poznasz przystojnego bruneta (2010) (Peter Wicklow)

Zabójcza broń 2 (1989) (konsul Envoy)

Dyktator (2012)

Dzień Niepodległości (1996) (Reginald)

Maybe It's Me (2001) (sędzia Parks)

Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn, An (1997)

Zimne światło dnia (2012) (Meckler)

Myśl jak facet 2 (2014) (Declan)

Radosne Purim (2006) (Simon Whitset)

Drzewo genealogiczne (2011) (pan Pfister)

Facet też kobieta () (Carl)

Tak kochanie () (weterynarz)

Up all night () (Matthew Taylor)

Dollhouse () (Biz)

Jordan () (Norman Gibson)

Prestiż (2006) (Oskarżyciel)

Different Loyalty, A (2004) (George Quennell)

Idol z piekła rodem (2010) (kierowca limuzyny)

Castle () (Lord Henry)

Dead Space: Downfall (2008) (Chic)

101 Dalmatyńczyków II: Londyńska przygoda (2003)

Poznaj moich Spartan (2007) (Lojalista / Simon Cowell)

Chuck () (Curator of Classical Art)

Who's Your Caddy? (2007) (Harrington)

Strefa mroku () (Brian)

Bez śladu () (Dr. McNeil)

Wielkie kino (2007) (Magneto)

Ja, twardziel (2005)

Garfield 2 (2006) (Bolero)

Anioł ciemności () (The Valet)

Tour of Duty (1987) (MAJ Shadlow)

Multiplicity (1996)

Traces of Red (1992)

Wildside (1985) (Bank Robber)

ycipk-qaee11
ycipk-qaee11
ycipk-qaee11