Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Józef Pieracki - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Popiół i diament (1958)

Polowanie na muchy (1969) (teść Włodka)

Zimowy zmierzch (1956)

Prom do Szwecji (1979) (Kościelny)

Decyzja (1960) (Adwokat)

Życie na gorąco () (Generał Ernesto Megel)

Polonia Restituta (serial) () (Georges Clemenceau)

Placówka (1979) (Bakalarz)

Decyzja (1960) (Adwokat)

Ubranie prawie nowe (1963) (Węglarz)

Późne popołudnie (1964) (Trener Wiślak)

Droga na Zachód (1961) (Naczelnik stacji)

Ludzie z pociągu (1961) (inwalida)

Agnieszka 46 (1964) (Towarzysz Makowski)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (przemysłowiec niemiecki)

Giuseppe w Warszawie (1964)

Ciosy (1980) (Henryk)

Rajska jabłoń (1985) (Ksiądz)

Bumerang (1966) (Ojciec Wandy)

Lalka (1968) (dr Szuman)

Zofia (1976) (Profesor ASP)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw