ycipk-3qzony
ycipk-3qzony

Karina Szafrańska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Niech żyje miłość (1991) (Lesbijka)

Roboty (2005) (pani Dekielowa)

Żywot człowieka rozbrojonego (1993)

Fantastyczna czwórka (2005) (2005)

Epoka lodowcowa (2002) (Rachel)

Seksmisja (1983) (Kobieta w windzie przed wejściem na basen)

Gosia i Małgosia () (Ekspedientka w butiku)

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów 3D (2012) (Ela)

Ojciec Mateusz () (Lewandowska)

Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów (2009) (Ela)

Egzamin z życia () (Karina Nowicka)

Marmaduke - pies na fali (2010) (Maja)

Klub szalonych dziewic ()

Horton słyszy Ktosia (2008) (Panna Wrzask)

Garfield 2 (2006) (Nastolatka)

Beethoven (1992) (Brie)

Bernard i Bianka (1977) (Bianka (polski dubbing) (partie wokalne))

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3qzony
ycipk-3qzony
ycipk-3qzony