Trwa ładowanie...
d4m9ouu
d4m9ouu

Kristin Lehman

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Toronto, Kanada

Filmografia:

Przygoda na Alasce (1996)

Desperaci (2000)

Kung Fu: The Legend Continues (1992) (Jordan)

Killer Instinct (1991) (Detektyw Danielle Carter)

Po tamtej stronie (1995) (Janet Marshall / Katya Rubinov / Larissa / Lorelle Palmer)

Drugie życie króla (2012) (Mary Alice Wells)

Seks to nie wszystko (2005) (Rachel)

Człowiek Cel () (Allyson Russo, prokurator okręgowy)

Loft (2014) (Detektyw Huggins)

The Killing: Dochodzenie () (Gwen Eaton)

Firma (2009) (Dr Elle Larson)

Skazany na śmierć () (Jane Phillips)

Szczęście na smyczy (1998) (Keiran)

Castle () (Serena Kaye)

Strażnik (2006) (Cindy Breckinridge)

Bleeders (1997) (Kathleen Strauss)

Kroniki Riddicka (2004) (Shirah)

F/X: The Series (1996) (Katiya)

Altered Carbon ()

Zdjęcie
Zdjęcie
d4m9ouu
d4m9ouu

d4m9ouu
d4m9ouu
d4m9ouu