WP
WP

Krzysztof Bauman - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

26.03.1955

Miejsce urodzenia

Kamień Pomorski, Polska

Filmografia

Bez znieczulenia (1978) (Student)

Obcy musi fruwać (1993) (Władek)

Barbakan (2010) (Jurgen)

Stan strachu (1989) (Mąż Ewy)

Dom Pirków (1998) (Lekarz)

Tam, gdzie żyją Eskimosi (2002) (Komendant blokady)

Zero Życia (1987) (Brzytwa)

Wszystko, co kocham (2009) (Włodzimierz Majakowski)

Egzamin z życia () (Menager Perkoza)

Determinator () (Jarosław Nowak)

Pensjonat pod Różą () (Benek Szumilewicz)

Pierwsza miłość () (Zygmunt Popek)

Femina (1990) (Dominik)

Bohater na wolności (1980) (Kuba)

WP
WP
WP