ycipk-4b2v17
ycipk-4b2v17

Krzysztof Bauman - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Kamień Pomorski, Polska

Filmografia:

Bez znieczulenia (1978) (Student)

Obcy musi fruwać (1993) (Władek)

Barbakan (2010) (Jurgen)

Stan strachu (1989) (Mąż Ewy)

Dom Pirków (1998) (Lekarz)

Tam, gdzie żyją Eskimosi (2002) (Komendant blokady)

Zero Życia (1987) (Brzytwa)

Wszystko, co kocham (2009) (Włodzimierz Majakowski)

Egzamin z życia () (Menager Perkoza)

Determinator () (Jarosław Nowak)

Pensjonat pod Różą () (Benek Szumilewicz)

Pierwsza miłość () (Zygmunt Popek)

Femina (1990) (Dominik)

Bohater na wolności (1980) (Kuba)

ycipk-4b2v17
ycipk-4b2v17
ycipk-4b2v17