ycipk-25gmqz
ycipk-25gmqz

Maria Zbyszewska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Sami swoi (1967) (Mania Pawlak)

Sobótki (1965) (Żona zawiadowcy stacji)

A jeśli będzie jesień... (1976) (Listonoszka)

Zaraza (1971) (Kobieta w izolatorium)

Agnieszka 46 (1964) (Paulina Zawislakowa)

Ktokolwiek wie... (1966) (Helena Perzchałowa)

Milczenie (1963) (1963) (pielęgniarka Stefa)

Rancho Texas (1958) (kelnerka; nie występuje w czołówce)

Nie ma mocnych (1974) (Mania Pawlakowa)

Kochaj albo rzuć (1978) (Mania Pawlak)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-25gmqz
ycipk-25gmqz
ycipk-25gmqz