Trwa ładowanie...
d3fe2bo
d3fe2bo

Mark Valley

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Ogdensburg, Nowy Jork, USA

Filmografia:

Układ prawie idealny (2000) (Kardiolog)

Brimstone (1998) (Barry Ceneazo)

Diagnosis: Murder (1975) (Kapitan Paul Davis)

Stan oblężenia (1998) (Agent FBI Mike Johanssen)

Gorączka wyborcza (2000) (Dick Tracy)

Stan kryzysowy () (Dyrektor CIA Widener)

Człowiek Cel () (Christopher Chance)

Mroczny rycerz - Powrót, część 2 (2013) (Clark Kent / Superman)

Anatomia prawdy () (Tommy Sullivan)

Dni naszego życia () (Jack Deveraux)

Śmierć na żywo / Live ! (2007) (2007) (Blair)

Fringe: Na granicy światów () (John Scott)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Jack Willman)

4400 () (Warren Lytell)

Swingtown () (Brad Davis)

Orły z Bostonu () (Brad Chase)

Bobby (2006) (Brat JF Kennedy'ego)

Breast Men (1997) (Fair Haired Resident)

Famous in love ()

Zdjęcie
d3fe2bo
d3fe2bo
d3fe2bo
d3fe2bo