WP
WP

Mieczysław Łoza - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Biały niedźwiedź (1959) (członek organizacji podziemnej)

Znaki na drodze (1969) (Więzień)

Skok (1967) (1967) (robotnik rolny)

Dreszcze (1981)

Trzeba zabić tę miłość (1972)

Nafta (1961) (Bednarek)

Kamienne Niebo (1959) (Safian)

Sekret (1973) (1973) (Hydraulik)

Uciec jak najbliżej (1971) (Pan Stanisław)

Misja () (Windziarz)

Spotkania w mroku (1960) (żandarm; nie występuje w napisach)

Szkoda twoich łez (1983) (Portier)

Sobótki (1965) (Kolejarz)

A jeśli będzie jesień... (1976) (Kombatant)

Teraz i w każdą godzinę (1972) (Milicjant)

Zaraza (1971) (Taksówkarz)

Janosik (serial) () (Karbowy)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Przewodnik)

Baza ludzi umarłych (1958) (szatniarz w knajpie)

Za rok, za dzień, za chwilę... (1976) (Rafał)

Anatomia miłości (1972) (Pietrzak, brygadzista na budowie)

WP
WP
WP