Trwa ładowanie...
d7vkakz
d7vkakz

Stanisław Gronkowski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Inspekcja Pana Anatola (1959) (milicjant)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Uczestnik wczasów w siodle)

Spotkania w mroku (1960) (Polak pracujący w magazynie)

Polonia Restituta (serial) () (Członek Naczelnego Komitetu Narodowego)

Cała naprzód (1966) (Oficer na statku)

Słońce wschodzi raz na dzień (1967) (Wigezy)

Historia współczesna (1960) (Jarosz, mężczyzna pomagający Zabielskiemu w przeprowadzce)

Wolne miasto (1958) (telefonista Kozubek)

Zdjęcie
d7vkakz
d7vkakz
d7vkakz
d7vkakz