Trwa ładowanie...
ycipk-1or3a7
ycipk-1or3a7

Stanisław Gronkowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Inspekcja Pana Anatola (1959) (milicjant)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Uczestnik wczasów w siodle)

Spotkania w mroku (1960) (Polak pracujący w magazynie)

Polonia Restituta (serial) () (Członek Naczelnego Komitetu Narodowego)

Cała naprzód (1966) (Oficer na statku)

Słońce wschodzi raz na dzień (1967) (Wigezy)

Historia współczesna (1960) (Jarosz, mężczyzna pomagający Zabielskiemu w przeprowadzce)

Wolne miasto (1958) (telefonista Kozubek)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1or3a7
ycipk-1or3a7
ycipk-1or3a7