WP
WP

Steve Lucescu - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Steve Lucescu to kanadyjski kaskader Wikimedia Commons 2.0
Podziel się
WP

Steve Lucescu jest doświadczonym kanadyjskim kaskaderem. Na swoim koncie ma bardzo wiele filmów, w których uczestniczył jako kaskader, koordynował grupę kaskaderów albo pełnił funkcję drugiego reżysera

Najbardziej znany jest z pracy nad filmami Legion samobójców (2016), Silent Hill: Apokalipsa (2012), Niesamowity Hulk (2008) i Człowiek ringu (2005).

Profesja

kaskader

Filmografia

Silent Hill: Apokalipsa 3D (2012) (kaskader, koordynator kaskaderów, kierowca)

Rekrut (2003) (Instruktor)

Jason X (2001) (Condor)

Kuloodporny (2003) (Merc)

Gothika (2003) (kaskader, kierowca)

Legion samobójców (2016) (kaskader, kierowca)

Cyberżołnierz (2008) (Komandos #1)

Zamieć (2009) (Mooney)

Zabójczy numer (2006) (Tęgi bandzior)

Człowiek ringu (2005) (koordynator kaskaderów, koordynator boksowania)

Niesamowity Hulk () (kaskader w toronto)

Morderstwo w Białym Domu (1997) (snajper CIA)

WP
WP
WP