Trwa ładowanie...
d279jek
d279jek

Steven Williams

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d279jek
Miejsce urodzenia:

Memphis, Tennessee, USA

Filmografia:

Blues Brothers (1980) (Policjant Mount)

Historia Marvy Collins (1981) (McCloud)

Jack pogromca olbrzymów (2012) (Mistrz Sekretów)

21 Jump Street (2012) (Kapitan Adam Fuller Jr.)

Diagnosis: Murder (1975) (Butch Reilly)

Głęboka czerwień (1975) (Detektyw Eldon James)

Crash i Byrnes (1999) (Shannon)

Połączenie (2013) (Terrence)

W pułapce ognia (2001) (2001) (Dowódca strażaków)

Zabójcze umysły () (Kapitan Wright)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Generał Vidrine)

227 () (Bob)

Weronika Mars () (Pan Tom Daniels)

Nie z tego świata () (Rufus Turner)

MacGyver () (Charlie Robinson)

Gotowe na wszystko () (Frank)

Dowody zbrodni () (Ronde Brooks)

Under the Gun (1989) (Gallagher)

Hughleys, The (1998) (Pan Walker)

Doktor Detroit (1983) (Junior Sweet)

Missing in Action 2: The Beginning (1985) (Kapitan David Nester)

Twilight Zone: The Movie (1983) (Opiekun baru)

SeaQuest DSV (1993) (Prezydent USA)

Sender, The (1997) (Lockwood)

Zdjęcie
d279jek
d279jek
d279jek
d279jek