ycipk-14520i
ycipk-14520i

Witold Wieliński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Warszawa (2003) ('Misio')

Prawo ojca (1999) (posterunkowy)

Yuma (2012) (Policjant)

Wiedźmin (2001) (Giermek Jeża z Erlenwaldu)

Ubu król (2003)

Wesele (2004) (2004) (Gruby)

Daleko od noszy 2 ()

Kameleon (serial) () (Pączek)

Klinika samotnych serc ()

Honor dla niezaawansowanych () (Agronom)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000) (Walerek)

RajUstopy (2005) (Krzysztof)

Warto kochać () (Alek Wójcik)

Benek (2007) (Gruby)

Rajskie klimaty () (Alek Wójcik)

Cztery noce z Anną (2008)

Wiedźmin (serial) () (giermek Jeża z Erlenwaldu)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996) (Komandos)

Córka trenera (2018) (Dyrektor)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-14520i
ycipk-14520i
ycipk-14520i